Monday, 19 December 2011

Wuuu T_T


1st of all, aku nak kata yang aku
update blog ni sebab bosan walaupun
aku tau takde org want to read it (bajet org puteh)
Kau ingat aku gile nak update blog ni sebab aku kangen sama blog aku.
Enggak akan. Muahahhahah
And selama aku berblog ni, aku sopan
sangat. Mcm haremmmm. Muahahah

Since aku ni bosan, aku update blog ni
sebab nak kate 
SELAMAT JALAN kat 
kakak aku yang baik sangat walaupun
DNA Darah tak sama :)
Sape tak tau die? Die ni agak famos amos lah. 
Wahahaha.
Dan paling penting, die ni baik. Ahahhaha.
Since die nak pergi ke Pahang sebab belajar,
aku hadiahkan beliau Doodle Yang Tak Cantik kat die ni.
Yang nak di Doodle Trade kan tapi sampai sekarang tak siap 
(Kak, jangan marah.)
Nasihat aku,
Belajar Rajin Rajin. 
Wah gitu pulak :-P
ni. 
Ehhhhh :(
Baru aku ingat, doodle tu blom di transparentkan!!
Sebagai ganti, ambik ni. 
Doodle bwh ni bukan yang sebenar.
Kalau Mal rajin, Mal transparentkan yang Doodle
sebenar benarnye ye kak :)
.
.
.
.
.
.

.
..
.
.


Nota Kaki Busuk : Tetibe pulak aku rase blog ni best. :(.
Pda hakikatnya, BOSANNNN 
sory
Penggunaan Aku untuk semua org :-P 
Kau ingat aku sopan sangat nak gune SAYA?
Wahahah.
Ok. Agak kasar disituwink2


Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

4 comments:

ira shera said...

haha.. merepek je kamu ni iqmal :P

MalIqmal said...

@ira shera, haha. Tu lah. Dah name bosan cam tu lah jadi nya. Haha :)

Yasmin Aris ♥ said...

haha . comel doodle tu dik !
Akak terbatuk ni .
Ade org sebut akak . haha :D
akak pun tak twu bile nak siap ur doodle T-T
bznye akak ni kalah menteri .
Harap sabar yee . janji tetap janjii !
Take care dikk . tengok2 kan belog akak . Sape kutuk akak sepak je dia taw . HAHA

MalIqmal said...

Wahahaha. Tak pe kak. Tak ade dodol pun takpe. :)
Roger and out boss. Nanti sy sepak kan die. Busy betol bunyi nye tu.
Akak tu pun, take care k. Wahahahah.