Tuesday, 20 December 2011

SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !




ZIKIR HARI SELASA

ALLAH HUMMA SOLLI A’LA MUHAMMAD WA A’LAA

AALII MUHAMMAD
~ Mendapat rahmat Allah dan mendapat syafaat Rasulullah di dunia dan di akhirat.


Harini, Mal nak Join satu segmen daripada
blogger otai ni. Tengok banner pun dh tau kan sape.
Sudah terang lagi dicolour nama beliau yang cantik molek tu.
Ape yang aku merepek ni,

Ok ok, saya just straight to the point k. 
5 Blog Lelaki Pilihan Saya...

1. Sudah semestinya, PAKCIK BEN ASHAARI
Beliau menjadi pilihan saya sebab, blog beliau simple 
tapi mempunyai Entry yang best :)

Abang ni menjadi pilihan saya sebab, 
blog beliau ni berinformasi. Cewahh, 
dan kalau org request tuto,
beliau terus ajarkan. Ada satu tuto yang saya request.
Baik kan dan beliau tinggal kat 
Sarawak sama mcm tuan blog ni.  Wahahaha.
Malam tadi beliau ada post entry pasal
beliau rasa malas nak main blog.
Baca Entry ni 

Abg ni peramah tau.
Dan die ni ade buat blog ala ala nvel gitu.
Sangat best. Setiap hari ada new episode.
Kalau tak pun, 2 hari 1 new episode. faham tak? wahahha
Saya follow setiap episode dari beliau.
Nak baca blog ala ala novel beliau?

Lama jugak saya tak jogging kat
blog beliau ni. Hehe. 
Saya suka blog beliau sebab 
Blog die ni, Kreatif gilerr. 

5. Secrettt :)
Budak Ni Hensem gilerr.
Tapi die rasa malas nak berblog lagi sebab beliau 
rasa berblog ni membosankan dan
membuang masa.
Tekan SINI ke blog beliau.
Haaa. Dah jenguk blog beliau?
Hensem kan. Wahahaha


Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

8 comments:

!-CintaSiGadisTembam-! said...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

cikyanxyanx said...

hai , Mira dari segmen kak Lysaa jugak >< salam kenal yok !

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html ♥

fyka shafie said...

datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

masz86 said...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

FiHa said...

singgah dr segmen yg same =)

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

:: Cik Nur :: said...

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

Aeiz said...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html