Tuesday, 6 March 2012

Segmen JOM KRITIK BLOG AKU

nak join? tekan SINI

Assalamualaikum

Since saya tak tau nak update apa dalam blog ni, 
so saya nak join segmen dari pakcik ben 
SEGMEN JOM KRITIK BLOG AKU
so krtiklah blog saya ni ek. Kalau kritik, jangan kejam sangat ye. 
hehhehee. K tipu je. Kritik je sepuas puasnya. yang penting, kritik pasal blog je ye.
yang lain JANGAN!! 

..............Kritik kat comment bwh entry ni ye........

ADIOS AMIGOS 



Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

6 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

Nice and simple blog

jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

CikMunBlogger said...

blog awak da okay dah ! ^_^
semua sempurna bagi mun . awesome :)

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

simple but niceee..weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas dan header blh tacap lg kasi cunn k tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html