Saturday, 3 December 2011

Saya Disahkan Mengidap Mini Heart Attack. -.-'

Assalamualaikum Dan Hai awak smua. 
Tak payah lah nak tekejut sangat dengan title entry kali ni. hehe
Ni saya nak habaq mai. 
Kadang kadang fed up jugak lah sy kat
sesetengah blog yang penah sy jalan. 
Contohnya mcm kat bawah ni. :







Sy tak pandai sangat nak bina ayat tu. Ahhahah. 
Sy ni tak lah pandai sangat. Hehe. BM setakat B je. Kadang C. Hehe. :P
Tu jelah sy nak ckp KOT. hahah.
Assalamualaikum Dan Bye !



Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

5 comments:

Yasmin ♥ said...

Hahah .
Kann . lagi2 yg pasang lagu rock tuu . pehh !

MalIqmal said...

@Yasmin ♥

A'ah.
Sy kdg kdg nak jugak tegur dorang Tapi, takut kecik hati dan kita taklah sempurna sangat pun. Hehe.

Fiena + Qiena said...

alamak ! sorry lah weyh kalau blog aku pon tersenarai :) sorry eyh .

MalIqmal said...

@Fiena Qiena
Hehe. Mane de blog akak lagu nye kuat. Biase je. hehe :)

atiq said...

biasalah tu . kadang-kadang2 ada yang saja letak lagu hot2 :)