Thursday, 8 December 2011

Expectation Vs Reality -FUNNY-

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. 
Korang sihat? Atau Stress atau apa apa je. Hehe.
Mal doakan korang sihat.
*Hebat jugak pengenalan ni yee*

Ok back to the topic
Expectation Vs Reality. 
Mesti korang pernah terfikir sesuatu dan bile buat.
Hasilnye, HAMPEH
Kadang kadang, mende ni mesti membuatkan kita kecewa, marah tapi ade gak 
MENGGEMBIRAKAN

Bawahni, Mal letak beberapa gambar mengenai

EXPECTATION VS REALITY




1. Facebook. Kadang kaadang mcm ni lah empunya blog ni rasa. 
Hehe. Perasan kan
 

2.  Siape penah buat cookie ni? Hehe. Menjadi ke tidak


3. Seriously, ni lah empunya blog ni expected sebelum cuti tahun ni. ._.
Expectation vs Reality


4. Hmmm. Mende alah ni tak pernah lah Mal cube. korang?


5. Haha. Tak ble blah~ Dalam cite katun kemain
lagi friendly bagai tapi dalam reality.... Lu pikir lah sendiri.



6. Wahai wanita

FAILED!!



7.  Senyum tak perlu kata apa apa~



8. Nilah yang empunya blog ni katakan :
KECEWA




9. Dalam cite katun kemain lagi comel. Dalam reality. Alahai~



10. Lagi sekali, Wahai wanita. Hehe



11. Comel nye. Hehe




12. Haha. Lucu Lucu.
Expectation vs Reality



13. Takde kawan ye dek XD
Expectation vs Reality


14. Betolah tu :'(




15. Just like my Cat.
a) Tickling expectation

B) Reality




16. Betul erk?




17. Gileee.
a) Expectation: Jumping over a fence
b) Reality: Jumping over a fence



18. Slideeeeeeee~
a)Expectation:

b)Reality: 



19. Birthday~ *24121997isminehehe*
a)Expectation

Reality :



20. Comel gile Blossom *Name Si Comel ni Blossom kan?*
a) Expectation

b)Reality:



21. Talk show. Mmg ketawa tak ingat dunia:
Expectation: “LOL”
Padahal
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Reality: Texting “LOL”



22. Ek'eee. Tak sampai.
Expectation : 
Reality:



23. Haha.
Expect : Dikejutkan oleh burung untuk bangun tidur
Reality: Ganas gilerr
Haha.



24. Kalau fantasy tu memang fantasy lahh. Hahahahah



25. 
Expectation : Getting dressed up for a party
Expectations vs Reality. Part 3 (50 pics)
Ingatkan orang Amazed. Rupenye....
Expectations vs Reality. Part 3 (50 pics)

26. Ek ehhh. Dapat plak bantu membantu yeee. 


*MR BEAN NI TAK BLE CURIKKKK. NI SY SENDIRI YANG BUAT..
TAU TAK PENAT?

Assalamualaikum Dan Selamat Petang/Sejahtera ;) 




Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

4 comments:

Farinana Nina said...

hehe, comel la mr. bean awak :)

MalIqmal said...

Hihi. Time kaseh :)
Ohya, sy letak blog url awk dlm Exchange link tau tak pe ke?
Tadi sy gune laptop len. Then takut tak ingat url blog awk sy letak lh dekat Exchange link. :) Tak pe en?

sicomot-comel said...

hohohoho...

apa yang kita sangka dan idamkan tak semestinya akan dapat sebijik macam apa yang kita fikirkan :)

MalIqmal said...

@sicomot-comel, haha. tulah.