Friday, 18 November 2011

Wahai DSLR

Assalamualaikum, Selamat Sejahtera Dan Salam 1Malaysia. heeeee. Awak dh makan? 

Ooo POCOT MAK KAU MELETUP~ -.-' 

Terkejut cek. Tetibe je kucing Mamal berlari eeeee. Tak takut langsung~ Ape yg aku merepek ni :D 


Minta Perhatian :)


Okok. Berbalik kepada tajuk kita : DSLR. Tatau apa itu DSLR? Tanya MR Google.


Tak tahu lh knp hati ku hatimu jua. hehe ;) terpikat dengan DSLR ni. :\ Bile die focus fuuuuuuuuuuu. Ulala. Best tau.  Die memg focus betol betol. Meme kaw kaw punye lh. Tapi harga die pun cantik gak tau. Around RM2000 ke atas :(. Sy ni msh student mane dpt nak beli DSLR. Tak mcm Wan Hazel sape yang tatau sape die? Yang bukan blogger je yang tatau abang ni. 


Aku NAK DSLR!!!! 


Aaaaaaaaaaaaaaaa. Boleh gile aku dibuatnya. Oklah. Saya tinggalkan anda dengan sebuah lagu beberapa gambar yang diSNAP menggunakan DSLR bebeh ;)

Waaaa. Bunga lah. Aku tak suke -.-'


Cantiiiiiiik tuuu :\ herrmm.

Ni aaaaaa. No comment :D

My DSLR :))) In My dream laaa. heee



Assalamualaikum, Selamat Sejahtera Dan Salam 1Malaysia... heeee :)


FooterNote gempak name kau jah: Sekarang ni hujan lah.  bangetttt -.-'''









Xie Xie Ni because sudi baca ●ω●

2 comments:

nanie zainudin said...

wah..minat DSLR..? iqmal minat model ape? kumpul duit..insyallah boleh dapat.. alhamdulillah akk dah ada :)

MalIqmal said...

@nanie zainudin MINAT MINAT!! Mal minat smua model. Hehe. Mana dpt kumpul duit. Sy ni pemboros tau. Hehe. InsyaAllah kak. Nanti sy try. Bestnyeeee. Nak tny. Berape hrg DSLR ekk? ._.